Spevácke divy tasia zbrane najväčšieho kalibru a vo vojne o jesenného poslucháča hrajú na city. Tak sa rozhodli riešiť propagáciu svojich nových albumov aj Katy Perry a Celine Dion. Aj keď obe spievajú o nepodmienenej a slobodnej láske, nie je love song ako love song.

Hoci sa Roar speváčky Katy Perry stal hitom okamžite, nebol práve najväčším prejavom toľko vyhlasovanej zmeny. Po ňom ale prišli promo single ako hip-hopovo ladený Dark Horse či tanečná hymna Walking On Air. Popová senzácia tak čoraz viac ukazuje svoju univerzálnosť. Tú sa rozhodla pretaviť do hymnickej definície všeobjímajúcej a nepodmienenej lásky v druhom singli nazvanom Unconditionally.

Skladba z albumu Prism, ktorý vyjde 21. októbra, už má aj svoje lyrics video. O to sa postarala Aya Tanimura. Vystupujú v ňom pravdepodobne lezbické milenky (Janell Shirtcliff a Erika Linder), pričom jedna svojím vyznaním bojuje o náklonnosť tej druhej. "Myslím, že je to akási univerzálna pieseň o láske, s ktorou sa môže každý stotožniť. Nezáleží na tom, koľko má rokov alebo či je žena a či muž. Je to moja obľúbená skladba z celého albumu," prezradila Perry v rozhovore pre MTV News.


Keď niekto ľúbi niekoho

Pred dvomi dňami (17. októbra) predstavila lyrics video k svojmu najnovšiemu singlu aj Celine Dion. Nástupcom comebackového Loved Me Back To Life, ktorým len potvrdila svoju konkurencieschopnosť voči súčasným speváčkam, je energická balada rýchlejšieho tempa Somebody Loves Somebody.

Celine sa vo svojej novinke na výrazne sláčikovom podklade vyjadruje o tom, ako dotyčného muža miluje aj s jeho hrami či chybami. O produkciu sa postaralo trio zo švédskeho producentského tímu Play Production (Johan Fransson, Tim Larsson a Tobias Lundgren). Je verejným tajomstvom, že súčasná kvalitná popová hudba má svoj domov prevažne v tejto severskej krajine, a preto Celine Dion naozaj výrazne tiahne za znovudobytím popového sveta. 



Autor: Marek Majzon
Foto: Album artwork

Súvisiaci interpreti: Celine Dion, Katy Perry