Kapela Sounds Like This je živým dôkazom toho, že aj to zlé je na niečo dobré! Keď Tomáš Sloboda po rozpade Le Payaco dal dokopy partiu hudobníkov a vydal dva albumy pozitívne prijaté fanúšikmi aj kritikmi, bolo jasné, že jeho nový projekt má pred sebou skvelú budúcnosť a nebude len krátkodobou odbočkou.

Ostatné mesiace síce pre Tomáša patrili najmä skupine Le Payaco a propagácii nového albumu Dnes je ten deň, no popritom stihol odohrať aj niekoľko koncertov so Sounds Like This. Najbližšie sa fanúšikovia "rock'n'rollu pre dospelých" stretnú už dnes večer (19.11.) v bratislavskom Nu Spirit Clube, kde sa takmer presne pred troma rokmi krstil album Chobotnica.

Tento rok tam skupina už raz vystúpila a tiež išlo o koncert špeciálneho významu. Ako support na májovom krste kamarátov z kapely Saténové ruky totiž mali Sounds Like This premiéru v omladenej zostave. Mariána Slávku, ktorý sa vlani stal naplno vyťaženým tretím členom Longitalu (okrem toho aj Talent Transport), za bicími nahradil mladý talent Matej Ruman (The Lovely Pimps).

S rockovými inšpiráciami od šesťdesiatych až po deväťdesiate roky, s miernou dávkou psychedélie a poriadnym množstvom virtuozity zohraných muzikantov koncert sľubuje hudobne vyzretý zážitok. Viac info nájdete na Facebook stránke koncertu.

PS: Info od Tomáša: všetky Liliany a Alžbety majú voľný vstup.

Sounds Like This - Liliana


Text: Hudba.sk (zdroj: Nu Spirit Club)
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Sounds like this