Miro Žbirka dnes v Prahe špeciálnym koncertom v rámci festivalu České doteky hudby ukončí úspešné Symfonic tour 2017. Pre všetkých, ktorí to nestihli alebo si chcú zopakovať nádhernú atmosféru vianočných symfonických koncertov, má však dobrú správu. Ďalšie koncerty budú v decembri 2018 v Žiline a Košiciach. Lístky sú už v predaji.

"Chcem sa poďakovať všetkým, ktorí prišli na koncerty symfonického turné a urobili na nich skvelú vianočnú atmosféru, ktorá ma nabila energiou do ďalších projektov. Rozhodli sme sa urobiť ďalšie koncerty tam, kde sme už dlho nehrali. Už teraz sa na to teším. Počas Vianoc si chvíľu oddýchnem s rodinou, ale už sa budem aj pripravovať na nahrávanie nového albumu, ktoré sa v Londýne začne po Novom roku," prezdradil Miro Žbirka.

Nahrávať sa začne už od 6. januára opäť v legendárnych londýnskych Abbey Road Studios, konkrétne v štúdiu 3 pod producentským dohľadom Roba Cassa, ktorý sa podieľal aj na jeho úspešnom albume Miro (2015).

"Teším sa na nahrávanie. V trojke sme ešte nenahrávali. Rob má pre mňa určite pripravené nejaké prekvapenie. Určite to budú ďalší zaujímaví muzikanti, ale nevyzvedal som od neho nič, nechám sa prekvapiť. On vie veľmi dobre, ako to má znieť a kto tam bude ten najideálnejší," dodal spevák.

Termíny turné vianočných symfonických koncertov v roku 2018:  

15. 12. - Žilina, Zimný štadión
18. 12. - Košice, Steel aréna

Vstupenky:  Predpredaj.sk 

Reportáž: Miro Žbirka v Bratislave: Symbióza Vivaldiho s Beatles čaru Vianoc svedčí

Miro Žbirka, Symphonic tour 2017 v Bratislave Zdroj: Nogup AgencyMiro Žbirka, Symphonic tour 2017 v Bratislave Zdroj: Nogup Agency

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol PR manažér Rado Mešša. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach www.zbirka.cz
a www.facebook.com/MiroZbirka.

Foto: Patrik Uhlíř (titulná fotografia), Nogup Agency (foto v článku)

Súvisiaci interpreti: Miro Žbirka