Už dnes večer (20.4.) bude v Bratislave pokrstený nový klub, ktorý poteší všetkých fanúšikov hudby osemdesiatych rokov. Krstným otcom 80's clubu bude spevák nemeckej skupiny Camouflage – Marcus Meyn. Redakciu Hudba.sk o tom informoval Andrej Kratochvíl.

Osemdesiate roky sú pre mnohých najlepšia hudobná dekáda, stačí spomenúť mená ako Depeche Mode, Duran Duran, A-ha, Madonna, U2, The Cure, Sandra, Rick Astley, Belinda Carlisle či Wham!. Hudobná dramaturgia 80's Clubu, ktorý vznikol v priestoroch bývalého Jazz Cafe na Ventúrskej ulici v Bratislave, bude zameraná práve na toto obdobie.

Zastúpené budú všetky hudobné štýly: pop, funk, new wave, rock a na svoje si prídu aj priaznivci československej populárnej hudby, ktorá k tomuto obdobiu neodmysliteľne patrí. Medzi rezidentmi klubu budú DJi Diablo & Krto, Pierre, Peter Hurajt, Pizzaman a ďalší. Priestor však budú dostávať aj zahraniční hudobní hostia. Majitelia klubu už teraz rokujú s hviezdami z celého sveta.

"Takýto klub tu jednoducho chýbal. Veľa ľudí vo veku 30+ sa má chuť zabávať, ale pre priaznivcov takejto hudby sa akcie konajú skôr sporadicky. Od piatku to nebude platiť, u nás iná hudba nebude," hovoria majitelia klubu a dodávajú, že hudba bude síce "oldies", ale klub bude zariadený a vybavený najmodernejším zvukovým a svetelným aparátom.

Foto: 80's Club

Súvisiaci interpreti: Camouflage