Speváčka Mária Čírová súčasťou unikátneho charitatívneho podujatia Hudba bez bariér. Podujatie sa bude konať 17. júna v malebnom prostredí Skalného sanktuária Božieho milosrdenstva na hore Butkov nad obcou Ladce. Na koncerte vystúpia okrem Márie Čírovej aj Peter Bažík, Martin Harich, Margaréta Ondrejková a gitarový virtuóz Dávid Bílek.

V poradí jedenáste pokračovanie jedinečného podujatia organizuje opäť občianske združenie Parasport24 a výťažok z koncertu poputuje na pomoc rodinám. Speváčka Mária Čírová účinkovala už v prvej edícii Hudby bez bariér, ktorá sa konala v roku 2015. Vstupenky sú už v predaji v sieti Predpredaj.sk.

"S podujatím Hudba bez bariér som už v minulosti spolupracovala, dokonca na jej prvom ročníku. Veľmi sa teším, že táto akcia stále krásne funguje a že tento ročník podporím aj ja mojím koncertom. Pomoc v akejkoľvek podobe je pre mňa nesmierne dôležitá. Pravidelne sa zúčastňujem na podobných akciách a v poslednom čase beriem so sebou aj naše deti, lebo podľa mňa je veľmi dôležité k takejto spolupatričnosti viesť aj novú generáciu. Zároveň ich to naučí aj vďačnosti za to, čo majú," vyznala sa Mária Čírová.

Občianske združenie Parasport24 vzniklo v roku 2006 a venuje sa organizácii rôznorodých projektov na podporu ľudí s hendikepom. Aj tentokrát prináša charitatívnu akciu, z ktorej výťažok poputuje na pomoc ľuďom v rámci Trenčianskeho kraja. Fanúšikovia si užijú neopakovateľnú atmosféru na vyše dvojhodinovom hudobnom programe.

"S Majkou sa poznáme od prvého koncertu, ktorý sme robili v októbri 2015 v bratislavskom Istropolise, bola to prvá edícia Hudba bez bariér. Obaja navzájom vnímame svoju prácu a mne sa tá jej veľmi páči. Myslím si, že je jedna z najlepších speváčok na Slovensku. Jej tvorba je skvelá, má dušu a pozitívnu emóciu," nešetril chválou organizátor podujatia Miroslav Buľovský z občianskeho združenia Parasport24.

Mária Čírová aktuálne finalizuje termíny svojho ďalšieho Vianočného turné a na svojich fanúšikov sa veľmi teší. "Bola som na nejaký čas kvôli zraneniu odstavená a musím povedať, že ma to veľa naučilo. Znova sa mi potvrdzuje, že všetko sa deje pre niečo. Každopádne už som našťastie úplne  v poriadku a  teším sa na všetky stretnutia s fanúšikmi. Zaspievame si spolu všetky moje obľúbené pesničky a samozrejme sa môžu tešiť aj na moju fantastickú kapelu," prezradila Mária Čírová.

Hudba bez bariér sa po minuloročnom úspechu bude opäť konať v krásnom prostredí Vrchu Butkov nad obcou Ladce. Okrem Márie Čírovej sa diváci môžu tešiť na Martina Haricha, Petra Bažíka, Margarétu Ondrejkovú a Dávida Bílka. "V prvom rade sa teším na to, že budeme opäť pomáhať ľuďom ktorí to potrebujú. A samozrejme aj na to, že sa opäť stretneme priatelia, ľudia s hendikepom a ľudia, ktorí prídu koncert podporiť. Keď chceme robiť dobré veci, musíme ich robiť s dobrými, aj ja som hrdý na to, že ich okolo seba mám," uzatvára Miroslav Buľovský.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z NK Factory. Všetky informácie nájdete na www.parasport24.com.