Donedávna fungovali ako samostatné jednotky, teraz však svoje sily spojili a vytvorili novú producentskú značku s novým logom. Reč je o známych slovenských producentoch a dídžejoch z Martina, ktorí si hovoria Drozďo a Demex. Ako svoj spoločný debut predstavili videosingel iT's YoU.

Pod novým názvom Drozďo & Demex chcú spoločne tvoriť a prezentovať svoju hudobnú produkciu na vystúpeniach po celom Slovensku.
Ich prvý singel iT's YoU sa už dostal do pozornosti 15 českých rádií, ktoré ich v júni zaradili do svojich playlistov. Na Slovensku môžete letnú tanečnú hymnu počuť od dnešného dňa v éteri rádia Europa 2. 

Vo videoklipe nakrútenom v Martine si dídžeji zahrali fiktívny príbeh dvoch robotníkov, ktorí ukradnú šéfovi kabriolet s množstvom peňazí a užívajú si párty život. Na konci klipu však zistia, že to všetko bol iba sen.


Dvojica aktuálne pripravuje videoklip k ďalšiemu tracku, v ktorom sa ako hostka predstaví slovenská speváčka Layla, po novom už ako Kristina Tran.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Matej "Drozďo" Drozdi. Viac sa o dvojici Drozďo & Demex dozviete na oficiálnych profiloch na sociálnych sieťach
www.facebook.com/drozdo.demex a www.instagram.com/drozdo_and_demex.