Anglická rocková kapela The Rolling Stones odložila stredajší koncert, ktorý sa mal konať v T-Mobile Aréne v Las Vegas. Dôvodom sú zdravotné problémy 73-ročného speváka Micka Jaggera, ktorý má laryngitídu a lekári mu odporučili odpočívať.

"Dúfame, že čoskoro budeme mať informácie o možnosti nového dátumu pre tento koncert. Vyzývame všetkých, ktorí si kúpili vstupenky, aby počkali a zatiaľ lístky nevracali," uviedla kapela na svojej oficiálnej stránke. The Rolling Stones by sa mali predstaviť na tom istom mieste aj v sobotu.

Skupina nedávno prezradila, že plánuje vydať nový album. Nahrávka Blue & Lonesome sa dostane na trh 2. decembra a bude obsahovať 12 piesní, pričom pôjde o coververzie bluesových hitov interpretov ako Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor, Little Walter alebo Howlin' Wolf. Na štúdiovke spolupracovali aj Eric Clapton, Darryl Jones alebo Chuck Leavell.

Stouni boli posledné dva víkendy jednou z hviezd unikátneho festivalu Desert Trip, z ktorého pred pár dňami zverejnili krátke video.


Zdroj: SITA (Rollingstones.com, archív)
Foto: AP Photo/Ariel Schalit

Súvisiaci interpreti: The Rolling Stones