Vo videoklipe SAY10 boli Marilyn Manson a Johnny Depp čierno-bielymi protikladmi na štýl Kaina a Ábela, no v pokračovaní ich spolupráce môžete na rozdiely medzi nimi zabudnúť. Skončia totiž spolu v posteli a s nimi aj dve rozvášnené modelky.

Reč je o videoklipe k singlu KILL4ME, ktorý má tak blízko k romantickému vyznaniu lásky, ako len skladba kapely Marilyn Manson môže mať. Zároveň ide o pieseň s dominantnými, nečakane chytľavými synťákmi a silným popovým refrénom, čo z nej robí jasne hitovú záležitosť a jednu z najlepších skladieb na nedávno vydanom albume Heaven Upside Down.

Vizuál, ktorý skupina zverejnila minulý týždeň, to len podčiarkuje. A robí to spôsobom, ktorý je frontmanovi Brianovi Warnerovi vlastný - posúvaním hraníc kontroverznosti. Ani nie tak tých svojich, keďže tento pán už asi neprekvapí ničím, no u jeho klipového parťáka, ktorým je po mesiaci opäť nestarnúci Johnny Depp, je účinkovanie v hudobných videách nabitých temnou erotikou niečím, čo asi fanúšikovia Pirátov z Karibiku alebo Alice v krajine zázrakov od tohto populárneho herca nečakali.

Prečítajte si tiež: Klip SAY10 Marilyna Mansona je ako zvrátený sen s Johnnym Deppom

videoklip KILL4ME Zdroj: Youtube / Bill Yukich

O réžiu novinky sa postaral Bill Yukich, ktorý natočil tiež spomínaný videoklip SAY10. Pred spoluprácou s Mansonom bol však jeho doménou najmä strih - ako video editor je podpísaný aj pod hudobnými videami od Beyoncé, Seleny Gomez alebo Maroon 5. Okrem miláčika žien Johnnyho Deppa sa o horúce chvíle v KILL4ME a potešenie mužského oka postarali modelky Jocelyn Binder a Bailee Cowperthwaite, ktoré neváhali zo svojich tiel ukázať viac než býva v klipoch bežné a dovolené.

Okrem nahoty sú tu prostredníctvom fotografií a rôznych kovových nástrojov aj náznaky nie celkom štandardných sexuálnych praktík, preto je celkom prekvapením, že na Youtube video nezakázali. Vďaka tomu sa môžu Marilyn Manson aj tvorcovia vizuálu po necelom týždni od zverejnenia tešiť z viac než 2,7 milióna prehratí. Ak chcete ich počet zvýšiť, odporúčame nerobiť to v práci alebo v spoločnosti detí. Písomné varovanie pred explicitným obsahom na začiatku videa v tomto prípade rozhodne netreba brať na ľahkú váhu.


Autor: Patrik Marflák
Foto: Youtube / Bill Yukich

Súvisiaci interpreti: Marilyn Manson