Legendárny spevák heavymetalovej kapely Black Sabbath na aukcii predal aj svoje typické guľaté okuliare.

Medzi vecami Ozzyho Osbourna (narodeného ako John Michael Osbourne), boli jeho šaty, okuliare, biliardový stôl a dokonca i psia posteľ, ktorú rodine daroval Elton John. Toto všetko a veľa ďalších osobných vecí bolo v ponuke minulý piatok 30. novembra pred spevákovým bývalým domom v Los Angeles.

Dom, ktorý bol údajne nedávno predaný tehotnej popovej hviezde Christine Aguilere, bol pôvodne postavený pre ohromne populárnu reality show na MTV 'The Osbournes'.

Aukcia bola usporiadaná na podporu organizácie 'The Sharon Osbourne Colon Cancer Program', ktorá sa zameriava na pomoc ľudom s rakovinou hrubého čreva. Výťažok z aukcie by mal poputovať do Cedars-Sinai, zdravotného centra v LA.

Sharon Osbourne založila túto organizáciu potom, ako jej bola diagnostikovaná práve rakovina hrubého čreva a odvtedy sa snaží aj takýmto spôsobom pomáhať ľudom s podobným osudom.

Kupcami na tejto aukcii boli zberatelia umeleckých predmetov, alebo len obyčajní fanúšikovia, ktorí neváhali precestovať veľké vzdialenosti, aby sa dostali k tejto garážovej aukcii.

Výťažok z aukcie sa nakoniec vyšplhal nad 800 000 dolárov (približne 2 200 000 sk), čo je dvojnásobok očakávaného výťažku z aukcie.

Zdroj : nme.com