Nový album tejto americkej populárnej speváčky, skladateľky a podľa Guinnessovej knihy rekordov dokonca vôbec najúspešnejšej sólovej speváčky na svete, sa bude predávať pod názvom 'Licorice'.

Madonna sa menom pre svoj nový album nechala inšpirovať sladkou pochúťkou, teda lekoricou (pendrek, sladké drievko). Bude to zároveň aj jej posledný album ,ktorý vydá pod spoločnosťou Warner Music Group Corporation a do predaja by sa mal dostať budúci rok v apríli.

Madonna odchádza od Warner Music, pretože tento rok podpísala novú zmluvu so spoločnosťou Live Nation Incorporated, ktorá by jej za 10 rokov mala priniesť 120 miliónov dolárov. V zmluve sa hovorí, že 49 ročná speváčka by mala vydať minimálne tri albumy.

Na novom albume od Madonny, by sa okrem iného mal objaviť aj Kanye West a to konkrétne v piesni 'The Beat Goes On' a mal by sa mihnúť aj v ďalšej a to konkrétne v 'The Devil Wouldn't Recognize You'.

Dve piesne z Madonninho albumu, 'Candy Shop' a 'The Beat Goes On', boli už odvysielané, konkrétne v Larry Flick's Sirius Satellite Radio Show (06. decembra 2007).

Zdroj : music-news.com