Cyndi Lauper, ktorá sa s albumom 'She's So Unusual' stala vôbec prvou speváčkou, ktorá mala z jedného albumu štyri piesne v top ten hudobných rebríčkoch, údajne pred živým vystúpením vdychuje hélium.

Speváčka známa najmä svojou piesňou 'Girls Just Wanna Have Fun' a svojím vysokým hlasom, bola prichytená ako pred vystúpením vdychuje tento plyn z balónov.

Stalo sa tak minulý týždeň v New Yorku, pri slávnostnom gala večeri, na podporu organizácie Hetrick-Martin Institute (dobročinná nezisková organizácia, ktorá sa zaoberá potrebami lesbičiek, gayov, bisexuálov a transsexuálov).

Zdroj pre noviny New York Daily News povedal: "Cyndi vdychovala plyn z dvoch héliových balónov predtým ako vyšla na scénu. Potom začala spievať 'Time After Time' a časť svojich najväčších hitov."

54 ročná speváčka okrem iného dokázala na tomto večierku naštvať aj niekoľko svojich obdivovateľov z Harvey Milk High School, pre ktorých bol práve tento večierok pripravený. Túto školu navštevujú výhradne lesbičky, gayovia, bisexuáli a transsexuáli, ktorí mali spolu s Cyndi Lauper zaspievať pár piesní.

Keď ich však Cyndi uvádzala na pódium, nazvala ich "transgender choir", teda niečo ako "transsexuálny spevácky zbor" a to nahnevalo väčšiu netranssexuálov v zbore.

Jeden z mladých spevákov sa rozčuľoval: "Ona nás stále volala transsexuálmi! Ale veď to je niečo úplne iné ako lesba, alebo gay! Stále to akoby nechcela pochopiť."

Na večierku okrem Cyndi vystúpila aj americká alternatívna skupina z New Yorku The Scissor Sisters, ktorej štýlom je hlavne disko a pop.

Zdroj : music-news.com