Alanis Nadine Morissette, ktorá je úspešnou kanadsko-americkou speváčkou, textárkou, skladateľkou, hudobnou producentkou a príležitostnou herečkou, má v pláne napísať svoju prvú knihu.

Na celosvetovo známej webovej stránke s videami kanadská speváčka oznámila, že má v pláne budúci rok napísať knihu a momentálne už pre ňu aj hľadá editora.

Okrem toho, že sa Alanis rozhodla napísať knihu, bude hrať aj vo filmovej adaptácii knihy od jedného zo svojich obľúbených autorov Philipa K. Dicka. Film má názov 'Radio Free Albemuth' a začal sa natáčať tento rok v októbri v Los Angeles.

Táto 33 ročná speváčka bude v tomto filme hrať postavu Sylvie, obyčajnej ženy, ktorú si najme jeden z popredných úradníkov ako sekretárku.

V apríli 2008 by mala Alanis Morissette vydať aj svoj siedmy štúdiový album, ktorý by mal mať názov 'Flavors Of Entanglement' a obsahovať by mal viac ako 13 piesní. Alanis opísala svoj nový album ako 'veľká momentka minulého roka' a nahrala aj 10 piesní, ktoré si jej fanúšikovia budú môcť stiahnuť z internetu.

Zdroj : undercover.au