Tento konflikt medzi hudobným producentom, ktorý Lily pomáhal v začiatkoch jej kariéry, sa urovnal potom ako si dali pusu a dohodli sa na uzmierení.

Tento pár spolupracoval už na debutovom albume Lily Allen 'Alright, Still', ale potom sa pohádali kvôli tomu, že sa Lily nedokázala pripojiť ku koncertu skupiny Kaiser Chiefs (ktorí tiež spolupracujú s Markom Ronsonom) na ich Electric Proms v októbri.

Ale teraz by malo byť zase všetko v poriadku, keď sa Mark Ronson vyjadril: "Znova sú z nás dobrí priatelia. Všetky veci sme si vysvetlili a teraz je to medzi nami opäť skvelé. Udobrili sme sa v utorok neskoro večer v jednom londýnskom bare. Objal som ju a moc jej to vtedy večer slušalo."

Mark Ronson teraz dúfa, že keď sa udobrili, bude ich priateľstvo viesť k spolupráci na druhom albume s 22 ročnou Lily Allen. Tiež dúfa, že sa mu podarí Lily prehovoriť, aby spievala duet na budúcoročných Brit Awards v Londýne.

Ronson s úsmevom dodáva: "Vydieram ju, aby si na Brit Awards zaspievala so mnou duet. Dúfam, že sa mi ju nakoniec podarí presvedčiť. Bolo by to úžasné."

Zdroj : music-news.com