19-ročná R'n'B hviezda Rihanna bola v poslednom čase často videná v spoločnosti herca Josha Harnetta, no zároveň tvrdí, že sú len dobrými priateľmi.

Pre magazín Allure povedala: "Takto to naozaj bolo. On a môj manažment majú na seba kontaktné informácie. Išla som do New Yorku do klubu Pink Elephant a on tam bol tiež. A z ničoho nič na druhý deň čítam, že sme sa spolu bozkávali a objímali."

"Nemôžete už ani ísť von s kamarátom, ktorý je celebrita, a dobre sa baviť bez toho, aby si ľudia voľačo namýšľali. No, aspoň že dobre vyzerá, nie?" - rozhorčila sa speváčka. No teraz sa jej bude ťažko cúvať, keď sama pred pár týždňami povedala: "Klamala by som, keby som povedala, že nie sme nič viac ako priatelia. Som doňho taká zaľúbená, je rozkošný."

V rozhovore pre Allure taktiež prezradila, že s Beyoncé si nie sú veľmi blízke, napriek tomu, že obe sú hudobnými klenotmi vydavateľstva Def Jam, ktorému šéfuje Jay-Z.

"Ona je Beyoncé a ja som jeho (Jay-Z) novou chránenkyňou. Keď sa stretneme, pozdravíme sa. Nie je medzi nami rivalita, ale nie sme ani kamarátky."

Zdroj: Music-news.com