Beyoncé Giselle Knowles, ktorá je populárnou americkou speváčkou a držiteľkou desiatich cien Grammy, sa údajne tajne vydala za amerického rappera Jay-Z.

Tento pár sa po sobáši vyjadril, že sú spolu "neuveriteľne šťastní". Malý svadobný obrad sa uskutočnil v Paríži a počas obradu si novomanželia odhalili na svojich prstenníkoch tetovania, ktoré si dali navzájom vytetovať.

Zdroj povedal: "Nechceli na seba upútať veľkú pozornosť, ktorá ich obvykle aj tak sprevádza. Na svadbe chceli len blízkych priateľov a hlavne chceli mať romantický obrad. Bolo to veľmi roztomilé a vyzerali spolu naozaj šťastne."

"Oni si dokonca vymysleli tetovania a ten moment bol naozaj veľmi romantický." Beyonce a Jay-Z spolu začali podľa správ chodiť koncom mája tohto roka, keď sa streli na dovolenke vo francúzskom letovisku Cannes.

Beyonce vtedy hovorila: "Chcem sa vydávať a naozaj by som už chcela mať rodinu. V dokonalom svete by som chcela mať dvoch chlapcov a jedno dievčatko. Je to nádherné, ak vás niekto miluje, chová sa k vám milo a rešpektuje vás. Ja a Jay sa rešpektujeme navzájom, čo je vo vzťahu veľmi dôležité."

Okrem svadby oslavoval Jay-Z začiatkom decembra aj svoje 38 narodeniny. A to tak, že navštívil erotický kabaret v Paríži le Crazy Horse Paris.

Zdroj : music-news.com