Amy Winehouse dostala pozvanie od Bryana Adamsa, aby spolu strávili Vianoce a vianočné sviatky na súkromnom ostrove v Karibiku.

Speváčka, ktorá sa momentálne vyrovnáva s tým, že musí žiť bez svojho manžela Blaka Fieldera-Civila, zvažuje ponuku stráviť čas v Bryanovej prepychovej vile, ktorá sa nachádza na súkromnom ostrove Mustique.

Zdroj pre britské noviny The Sun povedal: "Amy bola pozvaná na ostrov Mustique, kde by mala zostať u Bryana Adamsa. On jej chce veľmi pomôcť v tomto ťažkom období. Mick Jagger má tiež dom na tomto ostrove a dokonca tiež uvažuje, že sa k nim pripojí. Mick sa vyjadril, že chce tiež pomôcť Amy."

Bryan chce, aby sa Amy zbavila svojich zlozvykov ako pitia alkoholu a aby sa trochu uvoľnila. Avšak Amyna svokra Georgette Civil s týmto nápadom vôbec nesúhlasí, pretože tvrdí, že Blakovi budú cez Vianoce veľmi chýbať Amyne návštevy.

Georgette sa pre britský denník Daily Mirror vyjadrila: "Keď je Amy vonku celú noc, potom nasledujúci deň nemôže ani vstať. Čiže nemôže ísť ani navštíviť Blaka a jemu to veľmi chýba. Blake síce nemôže Amy diktovať, čo má robiť, ale veľmi ho nepoteší, keď nebude chodiť na svoje návštevy."

"Niekedy jej musím zavolať aj šesť krát a pripomenúť jej, aby konečne vstala a išla navštíviť svojho manžela."

Zdroj: music-news.com