Kylie Minogue pripustila, že sa asi nikdy nestane matkou. Jej šance na vlastné dieťa sa výrazne znížili po tom, ako podstúpila liečbu rakoviny prsníka.

Austrálska speváčka navyše poprela správy o tom, že sa chystá, po vzore svojej veľkej rivalky Madonny a ďaľších celebrít, dieťa si adoptovať. Jej nároky sa totiž po prekonaní zákernej choroby zmenili a ako uviedla, už nemá v pláne založiť si rodinu.

39 ročná speváčka povedala: "Momentálne som v takom štádiu, že rozmýšľam o tom, že si nikdy nezaložím rodinu. Ale nemyslím si, že by ma to robilo menej plnohodnotnou ako kohokoľvek iného, alebo menej šťastnú. Toto je jediný život, ktorý mám a chcem ho prežiť čo najlepšie. Takto je to tak, ako to poznám. Nemôžem sa už stať niekým iným a takto to aj zostane."

Kylie, ktorá tento rok vydala svoj nový album 'X' dodala, že by sa chcela vydať do sveta a navštíviť mnohé miesta, ktoré sa jej doteraz nepodarilo si prezrieť.

"Môj posledný album bolo akési potvrdenie, ktoré ma uistilo, kto vlastne som a že to, čo robím, je správne. Ale potom, ako som ho dokončila, mám chuť zobrať si ruksak a vydať sa do sveta."

Zdroj : music-news.com