Mladá speváčka, ktorá v sobotu 12. januára priviedla na svet svoje prvé dieťa, je už spolu so synčekom Maxom Lironom Bratmanom vo svojom dome v Beverly Hills. Napriek tomu, že avizovaný cisársky rez prebehol bez komplikácií, Christina po zákroku cíti bolesti a bude sa v domácom prostredí zotavovať ešte niekoľko týždňov.

Popová hviezda Christina Aguilera sa po sobotnej operácii bude zotavovať dlhšie, ako si myslela. Napriek tomu, že ju už niekoľko dní po zákroku, pri ktorom priviedla na svet prvorodeného syna, prepustili z losangeleskej nemocnice Cedars Sinai, stále cíti nepríjemné bolesti.

"Stále má bolesti ako následok cisárskeho rezu. Bolo to bolestivejšie ako si myslela." - prezradila blízka priateľka speváčky. Napriek tomu, že úplné zotavenie z operácie Christine ešte chvíľu potrvá, lásku svojho bábätka, ktorého stredné meno Liron v hebrejčine znamená "Moja pieseň", si vraj úspešne získava spevom: "Jej hlas je v poriadku. Už Maxovi aj spieva."

Christina sa v čase tehotenstva úspešne vyhýbala médiám a zdá si svoje rodinné súkromie s manželom Jordanom a novým prírastkom bude chrániť aj naďalej. Dokázala to tento týždeň odmietnutím lukratívnej ponuky na 1 milión dolárov (takmer 23 miliónov korún), ktoré mala od magazínu OK! obdržať za exkluzívne fotografie s novorodencom.

Speváčka sa však so svojimi fanúšikmi o svoje šťastie rada podelila prostredníctvom svojej webovej stránky, kde pribudli sympatické modré balóniky s menom, dátumom narodenia, váhou a veľkosťou jej prvorodeného synčeka. Navyše si po navštívení stránky Christinaaquilera.com a kliknutí na jeden z balónikov môžete pozrieť exkluzívne video so zábermi zo svadby Jordana a Christiny. Pod videom nájdete aj sympatický odkaz pre fanúšikov:

"Dnes (12.1.) je veľmi šťastný a špeciálny deň pre mňa a Jordana pretože sme privítali na svete nášho prvého syna. Na počesť našej lásky a rastúcej rodiny sme spravili špeciálne video ku skladbe 'Save Me from Myself' z môjho albumu 'Back to Basics'. Toto video je pre mňa výnimočné, pretože zahŕňa súkromné zábery z našej svadby. Je to len taká maličkosť, ako vám povedať 'Ďakujem' za vašu nehynúcu lásku a podporu. Je to v nemalej miere aj vaša zásluha, že môžem žiť taký požehnaný a úžasný život!"

Zdroj: Christinaaguilera.com, Music-news.com