Dnes večer zaháji Zdenka Predná svoje turné "Zdenka Predná Fiat 500 Tour". S koncertným turné, ktoré je venované prezentácii jej aktuálneho albumu 'Zdenka Predná', navštívi štrnásť slovenských miest. Hosťami turné budú vynikajúci DJi Kinet a C.O.D.E., rezidenti bratislavského Nu Spiritu.

Album 'Zdenka Predná' vyšiel pred rokom a Zdenka s ním zožala viacero úspechov. Album sa už pár týždňov po zahájení predaja stal zlatým. Single z albumu patria medzi najhranejšie skladby slovenského rádiového éteru. Ku zatiaľ poslednému singlu 'Kam má ísť?' vznikol sexi šteklivý videoklip, ktorý režíroval Braňo Vincze a spolu so Zdenkou v ňom účinkovala aj jej kapela.



Prípravy a natáčanie klipu trvali dlhých 13 hodín (od 18.00 do 7.00 ráno). "Klip simuluje atmosféru po žúrke a vypovedá o príbehu, kde jeden z páru, tu citujem režiséra, 'preberal, preberal až dopreberal'." hovorí Zdenka o videoklipe k jednej z jej najobľúbenejších skladieb na albume.

Okrem úspechu v hitparádach, Zdenka úspešne boduje aj u poslucháčov a divákov – o čom jednoznačne svedčí jej tretie miesto v ankete Slávik 2007 a postup do prvej trojky kategórie Speváčka diváckej ankety OTO 2007.

Termíny "Zdenka Predná Fiat 500 Tour":

štvrtok 27. marec - Prešov, City klub
piatok 28. marec - Michalovce, Alcatraz
sobota 29. marec - Svidník, Holičstvo
piatok 4. apríl - Banská Bystrica, Klub 77
sobota 5. apríl - Zvolen, Ministry
piatok 11. apríl - Trenčín, Piano club
sobota 12. apríl - Spišská Nová Ves, Zio bar
piatok 18. apríl - Levice, S-klub
sobota 19. apríl - Bratislava, Incheba – autosalón
streda 23. apríl - Nitra, Stará pekáreň
piatok 25. apríl - Prievidza, Piano club
sobota 26. apríl - Žilina, Vav club
streda 30. apríl - Senica, Zábavné centrum
sobota 3. máj - Hruštín, Kulturák

Viac informácií na oficiálnych stránakch Zdenkapredna.sk alebo Myspace.com/zdenkaprednask.

Zdroj: Sony BMG
Foto: Sony BMG - Jakub Klimo