Kapela Foxboro Hot Tubs, ktorá je s najväčšou pravdepodobnosťou vedľajším projektom členov známej rockovej kapely Green Day, ponúka na svojej oficiálnej stránke svoj nový singel. Informácia o vedľajšom projekte s takýmto názvom síce členmi kapely Green Day nebola nikdy oficiálne potvrdená, no hudobnú kvalitu a jedinečný hlas Billie Joe Armstronga tažko utajiť...

Novú skladbu 'The Pedestrian' si môžete stiahnuť vo forme vysoko kvalitnej mp3 (320 kbps stereo) za cenu 0,99 $, čo je v prepočte približne 20 korún. Stačí kliknúť na banner na stránke Foxborohottubs.com. Ukážku nového singla ako aj ďalších skladieb nájdete na oficiálnej Myspace stránke projektu. Nový singel kapely Foxboro Hot Tubs bude súčasťou albumu 'Stop Drop And Roll', ktorý by mal vyjsť už čoskoro taktiež v digitálnom formáte na stiahnutie.

Hudba projektu má príchuť poctivého garážového rock'n'rollu zo 60-tych rokov a v ich duchu sa nesie i grafika pripravovaného albumu. Webový "CD cover" na stránke Foxborohottubs.com totiž znázorňuje päť žien, z ktorých každá vo forme pohyblivého obrázka predstavuje jeden zo štýlov tancovania špecifických pre 60's.

Projekt Foxboro Hot Tubs sa na scéne objavil v decembri minulého roka a hneď od začiatku svojou hudbou - najmä výrazným spevom a rytmickou sekciou, ktorá šlape ako švajčiarske hodinky, podozrivo pripomínali známe trio Billie Joe Armstrong, Mike Dirnt a Tré Cool, čiže Green Day. Známa pop-punková kapela už v minulosti vydala skladby ako maskovaná new wave kapela s názvom The Network.

Zdroj: Nme.com, Foxborohottubs.com, wikipedia.org