Shaniqua Tompkins podala na Fiftyho súdnu žalobu, v ktorej tvrdí, že sa hviezdny raper pokúsil ju a ich spoločného 10-ročného syna násilne vysťahovať zo svojho domu. Žena je presvedčená, že vzhľadom na to, že má s raperom syna má právo prebývať v jeho dome aj keď sú už roky rozídení a nikdy neboli v manželskom zväzku.

Podľa správ BBC News Shaniqua tvrdí, že jej 50 Cent, vlastným menom Curtis Jackson, prisľúbil, že ona a ich syn Marquise môžu bývať v jeho dome v hodnote 1,2 milióna dolárov (viac než 25 miliónov korún). Teraz sa však pokúša tieto svoje slová poprieť a chce ich z domu vysťahovať.

Podľa Tompkinsovej právnika, Paula Catsandonisa, na to však 32-ročná hip-hopová hviezda nemá právo: "Toto je dom, ktorý bol Shanique prisľúbený až do uzavretia oficiálnej dohody. Potom sa však rozhodol, že ho na jej meno nenapíše. A teraz sa dokonca pokúša ich odtiaľ násilne vysťahovať. Čo by znamenalo, že z domu vyhodí vlastného syna." Právnik 50 Centa, Bret Kimmel, sa k záležitosti zatiaľ nevyjadril.

Dvojica sa definitívne rozišla pred šiestimi rokmi po štyroch rokoch spoločného života. Od ich rozchodu raper dobrovoľne platil výživné na dieťa, no Shaniqua mala čoraz väčšie požiadavky na jeho výšku. Preto sa Fifty minulý rok rozhodol vyriešiť celú záležitosť a stanoviť výšku výživného súdnou cestou. Súd rozhodol v jeho prospech, no matka jeho syna je zjavne ochotná bojovať ďalej...

Zdroj: Nme.com