Britská rocková skupina The Music oznámila ďalšie podrobnosti vydania svojho nového albumu, ktorý bude mať názov 'Strength In Numbers' a bude to v poradí už ich tretí štúdiový album.

'Strength In Numbers' bude do predaja uvoľnený 16. júna a to pod značkou Yes Please / Polydor. Na albume fanúšikovia nájdu dvanásť skladieb a na ich produkcii sa podieľal okrem iných aj Mark Ellis, ktorý už spolupracoval aj s takými hviezdami ako sú Killers, alebo U2.

Pred vydaním albumu sa na trhu samozrejme objaví aj singel, ktorý bude mať tak ako album názov 'Strength In Numbers' a na pultoch by sa mal objaviť 9. júna.

The Music, ktorej členovia pochádzajú z Leedsu, sa považujú za jednu z najživelnejších kapiel v Británii a už ich prvý album, 'The Music', dosiahol pozoruhodné úspechy, keď sa umiestnil na štvrtom mieste v Britskom hudobnom rebríčku.

V roku 2004 nasledoval album 'Welcome To The North', ktorý sa v Británii vyšplhal na ôsme miesto. Skupina celosvetovo predala vyše milióna kópií a tešila sa tak veľkému úspechu, keďže sa stávali hlavným lákadlom na všetkých festivaloch.

Zdroj : music-news.com