Jedna z najlepšie zarábajúcich osobností v hudobnom priemysle, Madonna, je opäť blízko k prekonaniu ďalšieho rekordu, keď by mala za dva svoje koncerty dokopy zinkasovať 12.5 milióna libier, čo v prepočte činí približne pol miliardy slovenských korún.

Speváčka by mala jeden z dvojice týchto koncertov odohrať v novembri v Dubaji, ktorý bude súčasťou jej nadchádzajúceho svetového turné a zinkasovať by zaň mala 7.5 miliónov libier (približne 300 miliónov sk,-).

Za druhý koncert by mala Madonna zinkasovať zvyšných 5 miliónov libier (200 miliónov sk,-) a mala by ho odohrať pre jedného obchodníka, ktorého meno je však utajované.

Zdroj blízky Madonne, ktorá nedávno podpísala zmluvu na 60 miliónov libier (2.4 miliardy sk,-) so spoločnosťou Live Nation Incorporated, sa pre britské noviny The Sun vyjadril: "Madonna má na dosah ďalší zo svojich rekordov, keďže by mohla odohrať svoj najlukratívnejší koncert v celej svojej kariére."

Madonna bola nedávno vyhlásená za najlepšie zarábajúcu ženu v hudobnom priemysle, keď 49 ročná speváčka za obdobie medzi júnom 2006 a júnom 2007 zarobila 36 miliónov libier, čo predstavuje takmer 1.5 miliardy sk,-.

Zdroj : music-news.com