Americká speváčka a herečka, Ashlee Simpson, ktorá nedávno oznámila svoje zasnúbenie s členom kapely Fall Out Boy, rockerom Petom Wentzom, je podľa posledných správ tehotná a dieťa by sa malo narodiť už v októbri.

Zdroj blízky tejto dvojici, pre americký časopis OK! povedal: "Ashlee a Pete sú pre seba ako stvorený, pretože sú ideálny pár, aký len môžete nájsť. Nestrácajú ani minútu oddelene, keď môžu byť spolu a trávia spoločne všetok svoj voľný čas."

Správy o tehotenstve podporil aj fakt, že Ashlee trpí rannými záchvatmi nevoľnosti, ktoré sa prejavili aj keď bola spolu s Petom v reštaurácii Malibu's Chart House restaurant.

Zdroj dodal: "Na Petovi bolo jasne vidieť, že je veľmi ustaraný a bojí sa o Ashlee. Po celú dobu ju v reštaurácii držal za ruku."

23 ročná Ashlee a 28 ročný Pete dúfajú, že sa im podarí svadbu zorganizovať ešte pred narodením dieťaťa. Priateľ páru povedal: "Dúfajú, že sa im to podarí niekedy v máji a pravdepodobne by sa tak malo stať v Santa Barbare."

Avšak Pete už poprel tehotenstvo Ashlee, keď pre MTV News povedal: "Toto by sa už dalo nazvať honom na čarodejnice, pretože tu sa stáva každý hneď tehotným. Je to až bláznivé. Jediné čo môžem potvrdiť je, že sa chceme naozaj vziať."

Zdroj : music-news.com