Populárna speváčka skupiny The Black Eyed Peas, Fergie, povedala, že "oheň" v jej vnútri pochádza z jej latinského pôvodu, keďže jej babička pochádza z Mexika.

Fergie povedala: "Áno, v mojom rodokmeni sa nájde aj Mexičan. Moja babička, teda otcova mama, sa narodila v Guanajuato. Som na to veľmi pyšná a moja vášnivosť a oheň vo mne, som získala pravdepodobne vďaka nej."

"Milujem, ak sa môžem ísť pozrieť do Mexika. Cabo San Lucas je mojou obľúbenou zastávkou v tejto krajine. Zbožňujem, ak sa môžem len tak túlať, plávať, ísť na rybačku, nakupovať. Je to krásne miesto."

33 ročná speváčka tiež uvažuje, že si v blízkej budúcnosti založí rodinu so svojim snúbencom Joshom Duhamelom a o pomoc plánuje požiadať aj Gwen Stefani, od ktorej by si rada vypočula rady ohľadom výchovy detí.

Fergie povedala: "Veľmi rada by som sa rozprávala s Gwen a požiadala ju o rady ako sa stať dobrou matkou, pretože ona je podľa mňa ako stvorená na materstvo."

Gwen, ktorá má zatiaľ 22 mesačného syna Kingstona s manželom Gavinom Rossdalom, očakáva ďalší prírastok do rodiny, keďže je po druhýkrát tehotná.

Zdroj : music-news.com