Problémy sa začali v utorok večer, 22. apríla, keď Amy a skupinka jej kamarátov prišla do baru v Camdene. Všetci už boli posilnení alkoholom, keďže popoludnie strávili popíjaním v Amynom byte.

V bare Amy WInehouse údajne udrela marockého hudobníka Mustaphu el Mounmina po tom, ako odmietol odísť od biliardového stola, kde si chcela speváčka s priateľmi zahrať. Mustapha, ktorý má zranené oko a napuchnutú peru, povedal: "Som veľmi nahnevaný. Ona mi rozbila skoro celú moju tvár a ja som sa nemohol brániť, lebo je to žena."

Speváčka sa potom vrátila do svojho bytu, ale v ranných hodinách sa ešte vybrala do baru Tok a ani tam nezostala bez povšimnutia, keď svedok povedal: "Bola úplne opitá, rozhadzovala nápoje a prevrátila niekoľko stolov."

Amy v bare kričala: "Ja som legenda, vyhoďte odtiaľto všetkých týchto ľudí. Ja chcem brať drogy." Potom z baru odišla a jeden muž sa jej snažil pomôcť, zohnal jej taxík na odvoz domov, ale ona si myslela, že sa ju snaží obťažovať, tak udrela do tváre aj jeho.

Zdroj pre britské noviny The Sun povedal: "Muž, ktorý sa jej snažil pomôcť, o nej povedal, že bola ako vrčiaca tigrica. Neverili by ste, koľko môže spôsobiť jeden človek za jednu noc problémov."

Muž celú záležitosť oznámil na polícii a malo by sa tak začať trestné vyšetrovanie, ktorého cieľom je zistiť podrobnosti a potrestať správanie tejto 24-ročnej speváčky.

Zdroj : music-news.com