Kylie Minogue už podľa svojich slov odpočítava dni do začiatku svojho svetového turné, na ktoré sa nesmierne teší. Turné s názvom KylieX2008 sa začne 6. mája v Paríži a speváčka sľubuje svojim fanúšikom úžasnú show.

Speváčka povedala: "Odpočítavanie sa začalo! Už onedlho sa to konečne začne a veľmi sa teším na premiérovú noc turné KylieX2008. Všetci členovia štábu, vrátane mňa, pracovali naozaj veľmi tvrdo, aby spravili toto turné pre všetkých fanúšikov nezabudnuteľným."

"Skúšky prebiehajú veľmi dobre a všetci sme veľmi vzrušení a snažíme sa zlúčiť rôzne prvky z mojich predchádzajúcich turné do jedného celku."

39 speváčka dodala, že na toto turné sa pripravuje najusilovnejšie ako dokáže a trochu ju upokojilo, že nakrúcala video klip k svojej piesni 'All I See'.

Kylie na svojej oficiálnej stránke prezradila: "Dúfam, že sa vám bude videoklip k piesni 'All I See' páčiť, pretože som ho robila hlavne pre vás! Zvládala som každý deň nakrúcať tri hodiny, keďže som musela ešte trénovať na nadchádzajúce turné."

"Natáčanie bola veľká zábava a nebolo to nič komplikované v porovnaní s prípravami na turné. Teraz sa však musím opäť vrátiť do štúdia, ale stretneme sa ešte pred 6. májom!"

Oficiálne by malo turné začať práve 6. mája v Paríži. Necelý týždeň potom sa Kylie predstaví v Prahe (12.5., Sazka aréna) a nevynechá ani Viedeň (14.5., Stadthalle) a Budapešť (15.5., Sportarena).

Zdroj: Music-news.com, Kylie.com