Populárna anglická speváčka, ktorá sa v poslednej dobe výraznejšie ako hudbe venovala svojej televíznej show, viní zo svojej hmotnosti práve svoju reláciu.

Speváčka hitu 'Smile', sa pre BBC vyjadrila, že stres a natáčanie dlho do noci, jej spôsobili zmätok v stravovaní a taktiež sa nemohla naplno venovať cvičeniu, takže nemala kde prebytočné kilogramy zhodiť.

Aj keď sa show Lily Allen netrpezlivo očakávala, sledovanosť nenaplnila očakávania vedenia televízie a recenzie túto show pokladajú za "chudobnú". Avšak podľa posledných správ sa pripravuje aj druhá séria tejto show, takže fanúšikovia tejto mladej speváčky si prídu opäť na svoje. Lily však tieto informácie ešte nepotvrdila.

Lily sa pre britský magazín Grazia vyjadrila: "Pripadám si strašne veľká. Nabrala som toľko kilogramov, že teraz budem musieť tvrdo pracovať, aby sa mi pôvodná váha vrátila. Bol to pre mňa veľký stres a zanedbala som popri nakrúcaní svoje stravovanie a cvičenie. Našťastie je stým aspoň nateraz koniec."

"Teraz, keď sa natáčanie skončilo, som si istá, že stratím svoju terajšiu váhu a prirodzene začnem chodiť minimálne dva krát týždenne do telocvične. Nenávidím, keď mám na bruchu tuk a preto dúfam, že do leta sa dám do poriadku."

Zdroj : music-news.com