Britský spevák James Blunt sa bude musieť podrobiť menšiemu operačnému zákroku ak si chce ešte niekedy zahrať na klavíri. Spevák si nedávno počas koncertu v americkom meste Ashville v Severnej Karolíne zlomil malíček po tom, ako skočil do rozvášneného davu.

Niekoľko dní po incidente podstúpil lekársku prehliadku a doktor mu odporučil dať si pauzu a a podrobiť sa operácii, pri ktorej mu prst vrátia do správnej polohy. "Potrebujem, aby fungoval správne, ale z toho nápadu, že si vezmú kladivo a dvakrát mi s ním udrú po malíčku mi nie je zrovna veselo." - povedal spevák pre britský denník The Sun.

Blunt, ktorý je stále schopný hrať na gitaru, taktiež prezradil, že bol pohltený davom po svojom zoskoku medzi ľudí. "Neviem, prečo som to urobil. Na konci koncertu som skočil z pódia a bol som v dave prenasledovaný ženami i mužmi. Začal som utekať a ďalšia vec, ktorú si pamätám bol zlomený prst."

"Ani neviem ako sa to stalo. Nemôžem hrať na klavír ale stále si môžem so zvyšnými prstami brnkať na gitaru. Bolo to však hrozivé, keď som sa pozrel dolu a zistil som, že môj prst ukazuje úplne nesprávnym smerom."

"Musí sa to spraviť. Potrebujem, aby všetky moje prsty fungovali poriadne. Nie len pre vystupovanie ale aj kvôli žúrovaniu." - povedal "vojnový veterán" Blunt no podľa najnovších správ sa rozhodol, že najskôr odohrá plánované koncerty v Austrálii, na Novom Zélande a v Japonsku a až potom podstúpi operáciu.

Zdroj: Music-news.com