Barbadoská speváčka a rocková päťka z Kalifornie spolupracovali na remixe skladby, ktorá bola hlavným singlom minuloročného albumu Maroon 5 s názvom 'It Won't Be Soon Before Long'. Jedinečný remix 'If I Never See Your Face Again' by sa mal objaviť na nových vydaniach minuloročných albumov oboch interpretov, ktoré sú naplánované na jún.

Vydavateľstvo Def Jam potvrdilo, že Rihannin album 'Good Girl Gone Bad' vyjde v re-edícii 17. júna a značka A&M/Octone Records, na ktorej svoju tvorbu vydávajú Maroon 5 odhaduje nové vydanie druhého albumu kapely na koniec júna. Na oboch re-edíciách sa objaví i spomínaná remixová spolupráca.

"Maroon 5 sú veľkými fanúšikmi Rihanny - videli ju na koncertoch, ich cesty sa prekrížili a sú z nich kámoši." - povedal pre Billboard.com James Diener, prezident vydavateľstva A&M/Octone. S nápadom na spoločný remix podľa jeho slov prišiel frontman kalifornskej kapely Adam Levine. "Adama napadlo, že by bolo úžasné spraviť z tej skladby duet v štýle súboja pohlaví a ona bola prvou osobou, ktorá im v súvislosti s niečím takým zišla na um."

"Nové vydanie albumu je príležitosťou dať existujúcim fanúšikom nejaký hudobný materiál navyše a novým fanúšikom, ktorí originálnu verziu albumu nemajú, poskytnúť niečo s pridanou hodnotou. Fanúšikovia budú z bonusového obsahu nadšení." - dodal Diener.

K remixu 'If I Never See Your Face Again', ktorý Maroon 5 vydajú ako singel už začiatom mája, sa v piatok 25. apríla v Los Angeles nakrúcal aj videoklip. Snímka v réžii Anthonyho Mandlera (Snoop Dogg, Spice Girls,...) by podľa správ Billboard.com mala mať veľmi silný erotický náboj. Bude to len druhý duetový videoklip Rihanny v jej kariére.

My vám však v dnešnom videoklipe ponúkame videoklip k inej novinke. Nová verzia jej úspešného albumu bude totiž podporená aj vydaním singla 'Take A Bow', ktorú pre Rihannu napísala R'n'B hviezda Ne-Yo a produkoval ju Stargate. Singel v Európe oficiálne vychádza 9. mája.


Rihanna - 'Take A Bow'

Originálna verzia albumu 'Good Girl Gone Bad' vyšla 5. júna 2007 a jej pilotný singel 'Umbrella' sa stal najväčším hitom minulého leta.

Zdroj: Billboard.com, Youtube.com