Producent Mark Ronson pre Sky News potvrdil, že Amy nie je pripravená na nahratie titulnej skladby k pripravovanému filmu Quantum of Solace, ktorý bude ďalším pokračovaním série filmov o slávnom tajnom agentovi Jamesovi Bondovi.

Britská producentská hviezda, ktorá má na svedomí úspech Amy Winehouse i Lily Allen, prezradila, že zmluvu na nahratie titulnej piesne k filmu nepodpísali, pretože zatiaľ majú nahraté iba demo. "Pracovali sme na tom, ale nedokončili sme to. Nemyslím si, že sa tak stane, pokiaľ sa to nejakým zázrakom vedy nenahrá a nenaspieva samo. Nie som si istý, či je Amy už pripravená pracovať na novej hudbe." - myslí si Ronson. Amy Winehouse teda nebude hlasom novej bondovky.

Ronson tvrdí, že keď bude Amy pripravená na nahrávanie, bude pripravený aj on. "Vždy sa o svojej hudbe rozhodovala sama. Netreba pripomínať, že je to súčasťou procesu tvorby medzi umelcom a producentom, a sme si istí, že skvelú hudbu budeme spolu tvoriť aj naďalej." - povedal 32-ročný producent.

Kým Ronson si myslí, že Amy Winehouse nie je pripravená spievať v štúdiu, bulvár veselo prináša správy o jej údajne plánovanom vystúpení na pódiu Royal Albert Hall. Ešte bizarnejšie je, že sa v týchto správach hovorí o tom, že by tam mala odspievať duet s Peteom Dohertym. Ten bol dnes po 29 dňoch predčasne prepustený z väzby.

Zdroj: Undercover.com.au, Nme.com