Pete Doherty, ktorého minulý týždeň prepustili z väzenia, pre britský denník Daily Star potvrdil, že Amy Winehouse a gitarista Mick Whitnall z jeho kapely Babyshambles začali v uplynulých týždňoch spoločne pracovať na novej skladbe. Tá podľa jeho slov čoskoro vyjde ako singel a objaví sa aj na pripravovanom treťom štúdiovom albume Babyshambles.

"Mick a Amy majú skvelý vzťah. Pracovali spoločne na novej hudbe kým som bol vo väzení. Keď ma prepustili, hneď som išiel do nahrávacieho štúdia. Chcem sa proste venovať hudbe naplno. Vraj budeme robiť tretí album. To ma udrží zaneprázdneného a dúfam že aj mimo problémov." - povedal Doherty, ktorého z plánovanej 14-týždňovej väzby prepustili už po 29 dňoch.

Spolupráca Amy Winehouse s Babyshambles, o ktorej sa hovorí už od minulého roka, by mala vyjsť ako singel a podľa všetkého nebude chýbať ani na zozname skladieb nového albumu Babyshambles.

Informácia o tom, že kým Doherty sedel vo väzení, Amy Winehouse sa spolu s Mickom Whitnallom pustila do nahrávania, je pre fanúšikov prekvapujúca najmä kvôli nedávnemu vyhláseniu Marka Ronsona na adresu speváčky. Ten totiž minulý týždeň oficiálne potvrdil, že Amy nenaspieva skladbu k novému filmu o Jamesovi Bondovi, pretože nie je na nahrávanie pripravená.

Zdroj: Music-news.com