Americká speváčka, tanečníčka a príležitostná herečka, Tina Turner, sa vyjadrila, že by veľmi rada pomohla speváčke Amy Winehouse s jej problémami s drogami, pretože aj jej bývalý manžel Ike Turner, bojoval s rôznymi drogovými závislosťami.

68 ročná speváčka, ktorá momentálne chystá svoje comebackové turné, sa pre britské noviny Daily Mirror vyjadrila: "Podľa mňa mala Amy problémy s drogami ešte pred dosiahnutím svojich úspechov v hudbe. A drogy jej to teraz všetko robia oveľa ťažším."

"Keď beriete drogy, máte pri tom asi veľmi dobrý pocit, ktorý však veľmi rýchlo prejde a potom už nemáte nič. Neviem, či si ten pocit môžete vôbec zapamätať. Od drog nemôžete dostať nič, iba krátky pocit šťastia a potom už len veľké problémy a zlé zdravie."

Tina taktiež o 24 ročnej Amy povedala, že ak si usporiada svoj život a upokojí svoje správanie, môže sa ešte tešiť z dlhej a úspešnej kariéry. "Ak sa Amy očistí od drog, bude sláviť ešte väčšie úspechy, pretože je absolútne skvelá a jej hlas je proste nadčasový."

Amy momentálne získala výhru na Ivor Novello Awards, ktoré sa konali 22. mája v Londýne a to v kategórii za najlepšiu pieseň a to konkrétne za pesničku 'Love Is A Losing Game'.

Zdroj : music-news.com