Populárna anglická alternatívna rocková hudobná skupina, Muse, ktorú tvoria traja členovia, Matthew Bellamy, Dominic Howard a Christopher Wolstenholme, údajne zvažuje možnosť, čo najskôr sa vrátiť do štúdia a začať nahrávať svoj nový album.

Posledné dva albumy skupiny 'Absolution' a 'Black Holes and Revelations', sa dostali na prvé miesta v britskej hitparáde albumov. Posledný album vyšiel pred dvoma rokmi a fanúšikovia tejto skupiny, už netrpezlivo očakávali správy, o začiatku prác na novom albume.

Muse, ktorý budú hlavným ťahákom na anglickom festivale 'V festival' a na festivale 'Rock in Rio' v Lisabone, sa podľa správ, na novom albume zamerajú na nové myšlienky a údajne zatiaľ vôbec nevedia ako bude album vyzerať v konečnej podobe.

Frontman skupiny, Matt Bellamy, sa pre NME.com vyjadril: "Čo nakoniec bude obsahovať náš nový album, aké tam budú piesne a či sa bude podobať tým predchádzajúcim, zatiaľ vôbec neviem povedať."

"Môže to byť len obyčajný radový album a možno na ňom bude každá pesnička hitom. Pre niekoho to zase možno bude päťdesiat minút symfónie, uvidíme ako to všetko dopadne."

Zdroj : music-news.com