Populárna speváčka prezradila, že nielen na verejnosti sa snaží byť sexi a upravená, ale rada sa predvádza aj v spálni, keďže si rada oblieka vzrušujúce oblečenie.

20 ročná speváčka, ktorá oficiálne nemá žiadneho partnera, ale už dlhšiu dobu sa špekuluje, že sa stretáva s Chrisom Brownom, priznala, že má rada, keď je jej pohlavný život korenistý a preto často v spálni nosí provokatívne a odhaľujúce kostýmčeky.

Rihanna povedala: "Rada si prezerám časopisy s módou a niekedy sa mi tam zapáčia aj takéto veci. Závisí to na nálade. Je to veľká zábava si nejaké takéto veci zohnať a občas to naozaj robím."

Speváčka taktiež povedala, že je veľkou obdivovateľkou britskej hudobnej scény a najviac obdivuje Marka Ronsona, Duffy a Estelle.

Pre britské noviny The Sun dodala: "Myslím si, že britská hudobná scéna sa stane vládnucou na celom svete. Veľmi rada by som pracovala s Markom Ronsonom, je úžasný. Duffy mám naozaj rada, je nádherná a jej hudba je naozaj skvelá. Mám tiež rada Estelle, má neuveriteľný hlas."

Zdroj : music-news.com