Populárny hudobník, pochádzajúci z austrálskeho Sydney, pracuje na svojom novom albume, ktorý by mal mať názov 'Venus In Overdrive'. Posledný album vydal Rick Springfield už pred piatimi rokmi a preto je jeho nový album netrpezlivo očakávaný.

Ako hovorí sám Rick, album bude návratom do osemdesiatych rokov, kedy prerazil s albumom 'Working Class Dog', na ktorom boli také hity ako 'Jessie's Girl', alebo 'I've Done Everything For You'.

Spevák o svojom chystanom albume prezradil: "Myslím si, že by som svoj nový album mohol pokojne nazvať synom albumu 'Working Class Dog'. Chcem spraviť podobné piesne, trochu obnovené, ale v staršom štýle. Práca na novom albume, písanie textov, nahrávanie v štúdiu, je zatiaľ oveľa väčšia zábava ako to bolo pri predchádzajúcich albumoch."

"Album bude hlavne o láske, vo všetkých jej podobách a formách. A pretože Venuša je bohyňa lásky, bude sa album volať 'Venus In Overdrive'. V piesňach bude množstvo osobných vecí, ale dúfam, že budú mať zmysel pre všetkých."

"My trochu starší sme už prežili veľa strát osôb, ktoré stále milujeme a aj milovať budeme a to by som chcel priblížiť aj mladým, dospievajúcim ľudom. Opísať ľudí, ktorí s nami dlho kráčali životom a potom sme boli zrazu strašne nahnevaní na celý svet. Chcel by som vystihnúť tieto ľudské nedostatky."

Album 'Venus In Overdrive', by sa mal do predaja dostať tento rok, konkrétne už v priebehu júla.

Zdroj : undercover.com.au