Americká speváčka a občasná herečka, Mariah Carey, má už údajne skoro hotový svoj ďalší parfum, ktorý by sa mal do obchodov dostať pod názvom 'Lucious Pink'.

Mariah sa k nemu zatiaľ vyjadrila len stručne, keď o ňom prezradila: "Tento môj nový parfum momentálne odráža ako sa cítim, môj terajší životný štýl a kde sa v mojom živote nachádzam."

Svoju prácu na ňom začala po svadbe s Nickom Cannonom a do predaja sa dostane vďaka Elizabeth Arden, ktorá je významnou kanadskou obchodníčkou s kozmetikou.

'Lucious Pink', bude v poradí už druhým parfumom od Mariah Carey, ktorý na trh prichádza po veľmi úspešnej vôni, s jednoduchým názvom 'M'.

V poslednom období sa speváčke veľmi darí, keďže vydala veľmi úspešný album 'E=MC2' a tajne sa zosobášila na Bahamách. Speváčka pre magazín WWD dodala: "V poslednom čase mi všetko vychádza a táto vôňa by mala odrážať ženskosť, byť trochu koketná, ale aj zábavná. Naozaj odráža, kde sa momentálne vo svojom živote nachádzam."

Oficiálny reklamný popis tohto parfumu znie: "Tento parfum je ako kvetinová melódia, ktorá vás zahalí ako Mariahin nádherný hlas". Ešte nie je známe kedy sa nová vôňa dostane do predajní, ale podľa speváčky by sa tak malo stať už v blízkej budúcnosti.

Zdroj : undercover.com.au