Už 12. júla vystúpi na Creamfields Central Europe kapela, ktorej live vystúpenie je svetovou kritikou označovaná ako "najviac vzrušujúca živá show, akú môžete v dnešnej dobe vidieť a hlavne počuť!".

Walter Merziger a Arno Kammermeier, tvoriaci nemecké duo Booka Shade, sú autormi klubových hitov 'Mandarine Girl a 'Body Language'. V máji vypredali Volksgarten vo Viedni. V júli zavítajú aj na festival Creamfields Central Europe aj s novým albumom.

Po kritikmi masívne ospevovanom albume 'Movements' z roku 2006, ktoré obsahovalo klubové hity ako 'Night Falls', 'In white rooms' či 'Mandarine Girl' a tiež klasiku 'Body Language', vyšiel tento rok ich tretí album 'The Sun & The Neon Light'. Vyšiel koncom mája na ich labeli Get Physical. Kritika album ospevuje.

O ich skvelých živých vystúpeniach sa môžete presvedčiť na CD/DVD 'Movements – The Tour Edition', ktoré sa skladá z CD verzie albumu 'Movements' a DVD 'We came to dance' s natočeným živým koncertom z 18. augusta 2007 z belgického festivalu Pukkelpop.

Živý koncert Booka Shade sa odohrá 12. júla 2008 na letisku v Břeclavi.

Vstupenky si môžete objednať prostredníctvom online shopov:

Partyzona.sk/shopzona
Gregi.net
Websound.eu

alebo v cene 1170,- Sk kúpiť aj v predajniach:

Notape, Jakubovo nám. 13, Bratislava
Krankenhaus klub, Trenčín, námestie SNP 6
Planet Music Club, Považská Bystrica, ulica J. A. Komenského (budova Agrosany)
Rock 4 ever, Hviezdoslavova 315, 905 01 Senica
DCC OD Jednota 2.poschodie, Trojičné nám. 9, 917 01 Trnava.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Marian Tar z agentúry Mediazona.