Rocker z kapely Fall Out Boy sa v rozhovore v istej americkej rádio šou preriekol, keď o dieťati, ktoré čakajú spolu s manželkou Ashlee Simpson rozprával v množnom čísle. Nechtiac teda médiám prezradil, že sú to dvojičky.

"Všetko si zapisujeme, robíme niečo ako denník pre nich - pre nich, keď sa, ehm, narodia." Po tomto prerieknutí sa 29-ročný basgitarista a hlavný textár Fall Out Boy nervózne rozosmial a celé interview uzavrel.

Najtrápnejšie na celej veci bolo to, že len niekoľko sekúnd predtým zanietene rozprával o tom, že sa nevie dočkať až lekári zistia či je ich bábätko dievčatko alebo chlapček, pritom veľmi dobre vedel, že bábätko nie je iba jedno.

"Rád by som vedel aké je pohlavie nášho dieťaťa. Bol by to trapas keby sme chlapčekovi kúpili kopec ružových vecí!" - zavtipkoval Wentz. Možno sa dočká oboch.

Pete a Ashlee, ktorá je pop-rockovou speváčkou a sestrou známej Jessicy Simpson, nečakane v máji manželstvom spečatili svoj dvojročný vzťah. Len pred niekoľkými dňami vyšlo na povrch, že spolu čakajú dieťa/deti. Pete prezradil, že jeho manželka zvláda tehotenstvo bez problémov: "Myslím, že každá tehotná žena vie, že je to pre telo veľká záťaž, ale ona je naozaj zdravá a zvláda to ako šampión."

Zdroj: Undercover.com.au