Aneta Langerová strávi leto na koncertných pódiách letných festivalov. Zahrať príde aj na Slovensko. Štyri roky po víťazstve prvej série českej SuperStar je Aneta považovaná za jednu z najúspešnejších českých speváčok súčasnosti. Svedčí o tom nielen množstvo hudobných cien, ale aj úspech jej ostatného albumu 'Dotyk', ktorý sa stal najpredávanejším albumom roku 2007.

Aneta sa na koncertovanie veľmi teší: "Koncerty, to je presne to, čo som potrebovala a potrebujem robiť. Je to vlastne ta najväčšia odmena. Priamy kontakt s publikom – to je veľmi intenzívny zážitok, nabíja ma to a dodáva silu do ďalšej práce. Súčasné vystúpenia sú viac uvoľnenejšie ako predtým, prestávam sa hanbiť, získavam väčšiu istotu, užívam si každú minútu na pódiu a cítim, že to ľudí baví."

V súčasnom koncertnom repertoári odznejú nielen hity 'Malá mořská víla', 'Vysoké napětí' z ostatného albumu 'Dotyk', ale nechýbajú v ňom nanovo zaranžované hity z debutu 'Spousta andělů' ako 'Voda živá' či 'Hříšná těla, křídla motýlí'.

V lete vystúpi Aneta Langerová so svojou kapelou na týchto slovenských festivaloch:

28.06. - Skalica, festival Music fest
05.07. - Domaša, festival Orange Music Summer
26.07. - Ružiná, festival Orange Music Summer
07.08. - Galanta, Galantské trhy
08.08. - Duchonka, festival Orange Music Summer
15.08. - Snina, festival Rock pod Sninským kameňom
22.08. - Orava, festival Orange Music Summer

Viac informácií najdete na www.langerovaaneta.cz.

Zdroj: Sony BMG