Americký spevák a tanečník Justin Timberlake, o ktorom sa v poslednej dobe špekulovalo, že by sa mohol oženiť, sa podľa slov jeho blízkeho priateľa Tracea Ayalu, zatiaľ ženiť nebude.

Justinov obchodný partner Trace Ayala o slávnom spevákovi prezradil, že zatiaľ nemá v pláne sa usadiť a založiť si rodinu. Myslí si to aj napriek tomu, že Timberlake je podľa jeho slov svojou priateľkou Jessicou Biel doslova uchvátený.

Keď sa Traca opýtali, či si myslí, že Justin premýšľa nad svadbou s Jessicou, povedal: "Ja osobne v to veľmi dúfam. Ale ak mám byť úprimný, nepočujem v budúcnosti žiadne svadobné zvony, aj keď ako som povedal, dúfam v to."

Trace tvrdí o tejto dvojici, ktorá je spolu už skoro rok, že Justin a Jessica, sú pre seba ako stvorení a ich vzťah je momentálne silnejší ako kedykoľvek predtým. Pre časopis US Weekly dodal: "Sú spolu veľmi šťastní a podľa mňa je Jessica tou správnou ženou po boku Justina."

Začiatkom tohto mesiaca sa začalo špekulovať, že Justin požiada Jessicu o ruku, keďže ho údajne videli ako kupuje v jednom klenotníctve svadobný prsteň. Dokonca sa objavili aj správy, že sa pár plánuje vziať na súkromnom ostrove Mustique v Karibiku.

Zdroj : music-news.com