Skupina Arzén už ma nové CD s názvom 'S Tebou či bez Teba' pokrstené. Líder skupiny Kabát Pepa Vojtek zobral rolu krstného tatka naozaj zodpovedne. Priniesol so sebou chalanom darček, ako ináč, slivovicu a so slovami "Uvidíme sa na festivaloch, tam sa dorazíme" ju odovzdal spevákovi Arzénu Jarovi Gažovi.

Arzén zahral na pondelkovom krste 4 skladby zo svojho nového albumu, po ktorých ešte nasledoval prídavok v podobe muzikálového hitu 'Zbohom buď lipová lyžka'. Krstilo sa vodou dovezenou priamo z Terchovej spod Rozsutca. "Novému albumu prajem, aby jeho pesničky zľudoveli. Aby si ich ľudia spievali doma, v krčme, všade." - zaželal svojmu "hudobnému krstniatku" Pepa Vojtek.

Vojtek spolu s priateľkou prišli na Slovensko podvečer a zamierili rovno do podniku Route 69, kde celý krst prebehol a kde zábava pokračovala až do skorých ranných hodín. Pepa Vojtek bol počas celého večera príjemným spoločníkom, ktorý sa s úsmevom fotil s každým záujemcom a podpisoval sa na všetko možné aj nemožné.

"Chcem mu ešte raz poďakovať, že si vo svojom nabitom programe na nás našiel čas." - dodal na záver Jaro Gažo, ktorý okrem spievania musel počas večera zvládať aj krájanie originálnej "Arzén torty"...

Arzén tento rok oslavuje 25. výročie od svojho vzniku a momentálne prebiehajú prípravy na letné festivaly, ktorých majú ako každý rok neúrekom.



Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Ján Kakaščík, PR manažér kapely.