Už o sedem dní zavíta na Slovensko po prvýkrát legenda latinsko-amerického rocku Carlos Santana s početnou kapelou skúsených hudobníkov a spevákov. Svoju doterajšiu úspešnú, viac než 40-ročnú kariéru zrekapituloval minulý rok na kompilácii 'Ultimate Santana'. Fenomenálny muzikant svoje najväčšie hity predstaví aj slovenskému publiku na štadióne bratislavského Interu.

Carlos Santana sa v rámci svojho prebiehajúceho turné Live Your Light Tour tento rok stihol predstaviť už na desiatkach koncertov v Ázii, Austrálii i v Severnej Amerike. Zajtra sa v Birminghame začína britská časť turné, počas ktorej odohrá najprv tri koncerty a následne 24. júna vystúpi v Paríži. Len druhým koncertom Live Your Light Tour v kontinentálnej Európe a vôbec prvým v strednej Európe bude práve ten bratislavský na budúci štvrtok. Až potom navštívi Poľsko, Maďarsko, Taliansko, Rakúsko, Nemecko a ďalšie európske krajiny.

Zaujímavý je pohľad na set listy predchádzajúcich koncertov turné, ktoré sľubujú plynulé prechody medzi viacerými skladbami s dychvyrážajúcimi sólami jedného z najlepších gitaristov súčasnosti. 26. jún však bude sviatkom nielen pre obdivovateľov vyšperkovaného gitarového majstrovstva, ale aj pre priaznivcov latinsko-americkej hudby v kombinácii s jazzom, blues, popom či rockom. Počas koncertu ho bude sprevádzať jeho kapela a ako špeciálni hostia niekoľkí vokalisti, s ktorými zaspieva aj svoje najznámejšie duetá.

Historický prvý slovenský koncert Carlosa Santanu sa uskutoční vo štvrtok 26. júna na štadióne Interu Bratislava. Predpredaj lístkov v sieti Ticketportal stále pokračuje. V ponuke sú vstupenky v cenách od 1499,- do 3499,- Sk.

V spolupráci organizátormi koncertu, agentúrou Equinoxe, sme pre vás pripravili súťaž o 2 x 2 voľné vstupy. Väčšina z vás správne zodpovedala súťažnú otázku "Z ktorej krajiny pochádza Carlos Santana?" - z Mexika. Po dve voľné vstupenky získavajú užívatelia Halasova a vladislav. Obom srdečne gratulujeme!