Prominentná americká dvojica, Ashlee Simpson a Pete Wentz, by mala podľa posledných správ svoje dieťa na svete po prvý krát privítať na sviatok duchov a strašidiel, na Halloween.

Ashlee Simpson, pre ktorú to bude prvý pôrod, mala dieťa priviesť na svet až koncom tohto roka. Keď sa však dozvedela, že by sa tak malo stať 31. októbra, teda práve na Halloween, zostala vydesená.

Zdroj pre americký magazín Star prezradil: "Ashlee a Pete boli trochu zaskočení, keď im doktor povedal, že sa dieťa môže narodiť presne na Haloween. Majú šťastie na významné dni, keďže o tehotenstve sa dozvedeli na Valentína."

Pete, ktorý pôsobí v rockovej kapele Fall Out Boy, je však z tejto správy nadšený, pretože má rád strašidelné a nezvyčajné veci. Zdroj dodal: "Keď sa Pete dozvedel, že by sa ich dieťa mohlo narodiť 31. októbra, po miernom šoku bol z toho doslova nadšený, pretože pre typ človeka akým je, je to proste dokonalé."

23 ročná Ashlee sa popri tehotenstve nevyhýba ani cvičeniu, pretože nechce moc pribrať na svojej váhe. Pustila sa teda do špeciálneho tréningového režimu, pri ktorom by si mala čiastočne udržať svoju hmotnosť.

Zdroj povedal: "Ashlee sa stále drží myšlienky, že môže obmedziť nárast svojej hmotnosti počas tehotenstva najviac o 14 až 16 kilogramov. Preto pravidelne cvičí napríklad pilates, alebo na stacionárnom bicykli."

Zdroj : music-news.com