Britská soulová speváčka, Joss Stone, po niekoľkých tajných schôdzkach s 33 ročným americkým rapperom Nellym, ktorý je od speváčky starší o dvanásť rokov, prezradila, že je zo svojho nového priateľa doslova uchvátená.

Zdroj prezradil: "Joss a Nelly boli už spolu párkrát vonku. Sú spolu ešte veľmi krátko, ale Joss je teraz naozaj šťastná. Je to úžasné, že sa stretla a stretáva sa s niekým tak úspešným ako je aj ona a kto taktiež dokáže porozumieť tlakom, ktoré sú na umelca vyvíjané."

21 ročná speváčka teraz zvažuje, že by trochu zredukovala svoj pracovný program, aby mohla viacej času venovať sama sebe a samozrejme aj Nellymu.

Zdroj pre britský denník Daily Mirror dodal: "Život Joss bol v poslednej dobe ako veterná smršť. Slávnou sa stala už vo svojich štrnástich rokoch a preto by si zaslúžila troch oddychu. Je odhodlaná venovať viacej času sebe a aj svojmu priateľovi."

Joss mala už jednu vážnu známosť, konkrétne išlo o Beauma Doziera. Po ich rozchode však speváčka na mužov zanevrela, pretože podľa jej slov, neboli schopní spraviť ju šťastnou.

Joss povedala: "S chlapcami to mám veľmi ťažké, akoby som mala predurčený zlý osud vo vzťahoch.'' Minulý rok dokonca speváčka žartovala, že dokonca rozmýšľa o tom, či sa radšej nestane lesbičkou.

Zdroj : undercover.com.au