Nestarnúci rockeri z The Rolling Stones, budú možno na budúci rok cestovať po svete bez svojho gitaristu Ronnieho Wooda.

Frontman skupiny Sir Mick Jagger je rozhodnutý odohrať európske mini turné aj v tom prípade, ak gitarista Ronnie Wood – ktorý sa momentálne lieči zo závislosti na alkohole – nebude schopný a pripravený vystupovať. Problémy jedného z členov legendárnej kapely sa prevalili po značne medializovanom bujarom večierku Ronnieho a 20-ročnej ruskej servírky Jekateriny Ivanovej, kde alkohol tiekol prúdom.

Zdroj hovorí: "Mick sa na konci júla vo svojich 65-rokoch stane oficiálnym dôchodcom a u Keitha Richardsa to príde na konci tohto roka. Preto si myslím, že Mick by chcel čo najrýchlejšie absolvovať ešte jedno turné, pokiaľ nezavesí kariéru na klinec a nedosiahne bod, od ktorého už nebude vládať ďalej vystupovať."

"Mick má však stále veľkú chuť koncertovať a dokonca hovoril, že ak k tomu príde, budú hrať aj bez Ronnieho."

Podľa rôznych správ Mick a celá skupina boli veľmi prekvapení posledným správaním svojho gitaristu, ktorý po 23-rokoch opustil svoju ženu a so spomínanou servírkou Jekaterinou sa ukryl v jednom zo svojich sídiel v Írsku. Ako sa vyjadrili všetci členovia, verili, že manželstvo Ronnieho bolo šťastné.

Zdroj ďalej dodáva: "Ronnie mal veľmi často problémy s alkoholom a drogami, ale jeho manželstvo s Jo bolo veľmi pevné, bolo to práve ona, ktorá ho držala nad priepasťou. Čo sa teraz odohráva v jeho mysli je záhadou a Mick a ostatní tomu nemôžu uveriť."

Skupina momentálne dúfa, že práve ďalšie turné dá Ronniemu dôvod na uzdravenie a záchranu svojho dlhotrvajúceho manželstva.

Zdroj : music-news.com