Populárna anglická popová skupina Take That, ktorá po svojom návrate na hudobnú scénu v roku 2006 s albumom 'Beautiful World' dosiahla veľký úspech, pomaly opäť premýšľa nad oddychom.

Členovia skupiny Take That momentálne pracujú na svojom novom albume a po jeho dokončení sa chystajú na ďalšie turné, ktoré môže byť na dlhší čas ich posledným, keď nie vôbec posledným.

Člen kapely, Jason Orange, prezradil: ''Po našom turné k albumu 'Beautiful World', som sa cítil, akoby som mal opicu po bujarej noci, ale moje telo malo ešte trochu síl. Cítil som sa úplne rozlámaný. Preto si myslím, že máme v sebe silu už len na jedno turné. Neviem si nás predstaviť vo veku členov Rolling Stones, dokonca ani keď budeme mať 40, alebo 50 rokov.''

38 ročný spevák taktiež pripustil, že nový album bude mať tak ako predchádzajúce popové základy, avšak objaví sa na ňom aj pár ''experimentálnych'' piesní.

Pre britské noviny Daily Star dodal: ''V štúdiu nám to podľa mňa ide zatiaľ veľmi dobre. Pracujeme samozrejme na popovom albume, čo iné by sme mali robiť? Aj keď niektoré skupiny skúšajú nové veci pod vplyvom svojho ega, my sa držíme toho, v čom sme dobrí.''

Jason, ktorý pôsobí v skupine spolu s Garym Barlowom, Markom Owenom a Howardom Donaldom, ešte prezradil, že nového albumu by sa mali fanúšikovia dočkať už počas týchto Vianoc.

Zdroj : music-news.com