Andre Young, známy skôr pod svojim umeleckým menom Dr. Dre, sa po deväťročnej prestávke od hudobného sveta, rozhodol nahrať nový album.

Dr. Dre, ktorý je jedným z priekopníkov hip – hopovej kultúry a gangsta rapu, by chcel svoj album dostať do predaja ešte koncom tohto roka a album by sa mal na pultoch objaviť pod názvom 'Detox'.

Dátum vydania nie je teda ešte presne známy, ale už teraz je jasné, že tento tretí štúdiový album tohto rappera a producenta, bude veľmi očakávaný. Bude to aj vďaka tomu, že od vydania multi – platinového albumu s názvom '2001', ktorý bol vydaný v roku 1999, uplynulo už deväť rokov.

Pre jeden z amerických denníkov sa Dr. Dre vyjadril: "V týchto dňoch a vlastne už aj pár posledných mesiacov začínam cítiť, že robím niečo správne. Verím, že po nahrávaní svojho albumu budem na seba môcť byť pyšný a že sa bude ľudom páčiť."

"V ideálnom prípade sa album dostane do predaja už tento rok v novembri, dúfam, že v najhoršom prípade v decembri. Po vydaní albumu, by som sa rád vydal aj na turné a podporil tak svoje nové piesne a potešil svojich fanúšikov."

Zdroj : music-news.com