Člen americkej rockovej skupiny Fall Out Boy, Pete Wentz, ktorý so svojou manželkou Ashlee Simpson očakáva narodenie ich prvého potomka, teraz dostáva rady aj od svojho otca, aj od svokra.

Otec Ashlee, Joe Simpson, si chce byť údajne istý, že Pete je na príchod dieťaťa dobre pripravený. Pete sa pre americký magazín OK! vyjadril: "V poslednej dobe čítam všetky knihy o rodičovstve, aké sa len dajú zohnať. Najlepšia zatiaľ bola určite tá s názvom 'The Expectant Father' ('Budúci otec')."

"Často sa teraz rozprávam aj s mojim otcom, aj s otcom Ashlee. Obidvaja mi veľmi radia a ja sa snažím si všetko pamätať. Taktiež chodíme von s ľuďmi, ktorí už majú deti. Chceme sa tak dobre pripraviť na naše dieťa a vidíme svet teraz úplne inak. Je to veľmi vzrušujúce."

Hudobník tiež prezradil, aké boli odozvy u jeho priateľov na Ashleeno tehotenstvo: "Všetci moji priatelia sú veľmi radi, že budeme mať s Ashlee dieťa. Sú z toho nadšení skoro tak isto ako ja sám."

"Náš bubeník Andy Hurley, býva dokonca vždy prvý, ktorý reaguje na moje správy. Keď som rozposlal e-mail o mojej svadbe, Andyho odpoveď dorazila iba o sedem minút neskôr."

Zdroj : music-news.com