Populárna speváčka Rihanna a americký R&B spevák Chris Brown, o ktorých vzťahu sa stále len špekuluje, sú spolu opäť na dovolenke a to v Karibiku.

Aj keď dvojica stále tvrdí, že sú len dobrými priateľmi, tieto dve hviezdy svetovej hudby sa podľa zdrojov mali k sebe v speváčkinom rodnom Barbadose oveľa bližšie ako len obyčajní priatelia.

Pár si na dovolenke užíval, napríklad si vyskúšali vodné lyžovanie, alebo pádlovanie a potom sa údajne objímali a smiali sa spolu. Toto už je druhýkrát, čo sa dvojica spolu vybrala na dovolenku do Barbadosu.

Vo februári zobrala dvadsaťročná Rihanna o rok mladšieho Chrisa dokonca za svojimi rodičmi a predstavila ich spolu, následne sedel spevák vedľa nich na jednom z Rihanniných koncertov.

V tej dobe otec Rihanny, Ronald Fenty, pochválil Chrisa, keď povedal: "Je to veľmi pekný mladý muž a keď je s mojou dcérou, je veľmi šťastný, uvoľnený a vtipný."

Chris nedávno odhalil, že podľa neho vzťah s Rihannou "rastie", keď povedal: "Začínali sme s Rihannou ako priatelia a teraz sa asi dostávame o malý kúsok bližšie k sebe."

Zdroj : music-news.com